Stijn Helsen geeft jong talent graag een duwtje in de rug door hen een week lang een plekje in zijn conceptstore te geven. Voor deze tweede editie nodigt hij stadsgenote Souâd Feriani uit om een pop-up-shop in te richten.

De Hasseltse ontwerpster Souâd Feriani combineert haar liefde voor het mannenhemd en haar liefde voor de vrouw in een collectie supervrouwelijke hemdsjurkjes en bijhorende ceinturen. De hemdsjurken van Feriani zijn dankzij het gebruik van de fijnste, elastische hemdstoffen erg comfortabel en toch luxueus waardoor je ze zowel naar het werk als tijdens een avondje uit kan dragen. De jurkjes zijn zo tijdloos ontworpen dat je ze zo lang mogelijk kan koesteren.

www.stijnhelsen.be
www.souadferiani.com

Diesterstraat 10, Hasselt
Di—Za 9u30—18u

Stijn Helsen is keen on helping young talent and is happy to cede a spot in his concept store to a young designer. For this second edition he invites his fellow-townswoman, Souâd Feriani to install a pop-up shop in his store.

Hasselt designer Souâd Feriani combines her love for men’s shirts with her love for women in a collection of very feminine shirtdresses with matching belts. Thanks to the finest, elastic shirt fabrics she uses, Feriani’s shirtdresses are very comfortable yet luxurious, making them suitable for both work and a night out. Their design is so timeless you can cherish them as long as you like.

www.stijnhelsen.be
www.souadferiani.com

Diesterstraat 10, Hasselt
Tue—Sat 9h30—18h