Big changes voor Titi + The German Kid, want terwijl ze vroeger zelf nog steevast een plekje in ons parcours kreeg toegewezen als designer heeft ze nu haar eigen showroom in het hartje van Hasselt die ze maar wat graag een week lang deelt met een ‘fellow designer’. Ontwerpster Kristien Follon heeft in de coucou tasjes van Lane Starke haar ideale partner in fashion crime gevonden.

Lane Starkes collectie OTTO bestaat uit supercute diertjes uit leder gemaakt. OTTO is een palindroom en zo beschouwt Lane Starke haar tassen ook. Wat eens een koe, geit of varken was wordt na vele omzwervingen hersteld in waarde in de vorm van een konijn, vogel of hertje. De beestjes zien er levensecht uit, zeker als je ziet dat de voering van de tasjes bedrukt zijn met een handgeschilderde ingewandenprint en sommige tasjes een hartportemonneetje hebben.

www.titiandthegermankid.com

Schrijnwerkersstraat 20, Hasselt
Di+Do+Vr+Za 11u—18u

Big changes for Titi + The German Kid. Once a participating designer in our pop-up trail, but now the proud owner of her very own showroom in the heart of Hasselt, which she will happily share with a fellow designer all week long. With Lane Starke’s coucou bags, designer Kristien Follon has found her ideal partner in fashion crime.

Lane Starke’s OTTO collection consists of leather bags in the form of very cute animals. OTTO being a palindrome, Lane Starke attributes the same characteristics to her bags. What was once a cow, goat or pig is eventually transformed and given a second life as a rabbit, bird or deer. They look very much alive and on the inside the bags are lined with prints of hand painted organs. Some bags even have a heart-shaped purse inside.

www.titiandthegermankid.com

Schrijnwerkersstraat 20, Hasselt
Tue+Thu+Fri+Sat 11h—18h