Van 4 tot en met 12 oktober organiseert DSGNRMRKT zijn tweede Pop-Up-Parcours! Een hele week lang kan je in het Hasseltse stadscentrum terecht voor een exclusieve shopervaring waarbij je frisse, hippe, jonge modeontwerpers ontdekt.

Het DSGNRMRKT Pop-Up-Parcours slingert door het Hasseltse stadscentrum waar jonge modeontwerpers hun collecties tijdelijk en exclusief verkopen. Het parcours leidt je langs negen locaties waar telkens één jonge designer zijn eigen pop-up-shop creëert.

Hieronder een overzicht van de negen locaties en de designers die ze tijdens het DSGNRMRKT Pop-Up-Parcours van 4 tot 12 oktober een plaatsje geven.

Lien Hereijgers  —  JADE
Souâd Feriani  —  Stijn Helsen
Maureen De Clercq  —  Donum
Mieke Dierckx  —  Multiple
Karolien Verstraeten  —  La Bottega
La Chaton Bottée  —  Clinic
fORS  —  Modemuseum
Lane Starke  —  Titi + The German Kid
Tesj  —  Oui


Naar de Facebook event page.
From 4 till 12 October DSGNRMRKT organises its second Pop-Up-Parcours. For a whole week you can enjoy an exclusive shop experience where you can discover fresh, hip and young fashion designers in the city center of Hasselt.

The DSGNRMRKT Pop-Up-Parcours is a tour of pop-up-stores across the shopping streets of Hasselt where young fashion designers will temporarily sell their collections. The tour guides you alongside nine locations where one young designer will turn his spot into a true blood store in store.

Below you can find an overview of our nine locations and the designers they house during our DSGNRMRKT Pop-Up-Parcours.

Lien Hereijgers  —  JADE
Souâd Feriani  —  Stijn Helsen
Maureen De Clercq  —  Donum
Mieke Dierckx  —  Multiple
Karolien Verstraeten  —  La Bottega
La Chaton Bottée  —  Clinic
fORS  —  Modemuseum
Lane Starke  —  Titi + The German Kid
Tesj  —  Oui


The Facebook event page.