In deze combinatie verwelkomen we zowel Oui als Tesj als nieuwkomers in ons DSGNRMRKT Pop-Up-Parcours. Oui heeft naast de webshop www.oui-shop.be een ‘stenen’ winkel in de Aldestraat in Hasselt waar je de leukste interieur-, design- en geschenkartikelen vindt, die zorgvuldig worden uitgekozen met originaliteit als belangrijkste selectiecriterium.

Tijdens het parcours maakt Oui graag plaats voor Tesj, het handtassenlabel van de Nederlandse Carmen Gloudemans. Voor haar geen overgedetailleerde tassen met veel tierlantijntjes, wel een pure techniek waarbij alle design dat overbodig blijkt gewoon overboord wordt gegooid. Wat er overblijft zijn stoere tassen met verrassend elegante details.

www.oui-shop.be
www.tesj.nl

Aldestraat 50, Hasselt
Di—Za 10u—18u

Both Oui and Tesj are newcomers to our DSGNRMRKT Pop-Up-Parcours. Besides a webshop www.oui-shop.be, Oui also has a real shop in the Aldestraat in Hasselt where you can find the nicest interior, design and gift articles, carefully selected because of their originality.

During the pop-up trail Oui is more than willing to make space for Tesj, the handbag label by the Dutch Carmen Gloudemans. Her bags are very basic, without any unnecessary embellishments, but pure technique discarding useless design details. This results in tough looking yet surprisingly elegant handbags.

www.oui-shop.be
www.tesj.nl

Aldestraat 50, Hasselt
Tue—Sat 10h—18h