Wie in juli te gast was tijdens ons Secret Garden event bij Thomas Home and Garden Inspiration in Hasselt kon genieten van late night shopping in combinatie met een heerlijke cocktail, tongstrelende chocolade en wie geluk had zelfs van een verfrissend bloemenijsje. In onze Secret Garden werd je verrast door jonge designers Titi + The German Kid, Elsewerk en Mieke Dierckx die met planten en bloemen een prachtig modeitem creëerden. De fotowall met duizenden rozen waarvoor je kon poseren en de bloemenpracht in de toren inspireerden om thuis zelf je eigen Secret Garden te organiseren.

Wil je graag nog wat nagenieten? Neem dan een kijkje in ons fotoalbum.

Those who visited our Secret Garden event at Thomas Home and Garden Inspiration in Hasselt in July enjoyed some late night shopping combined with delicious cocktails, mouth-watering chocolate and refreshing flower popsicles. Young designers Titi + The German Kid, Elsewerk and Mieke Dierckx surprised our guests with their beautiful fashion items created with plants and flowers. The photo wall with thousands of roses and the flower wealth in the tower inspired to organise your own Secret Garden at home.

Take a look at the photo album to relive the moment!

Photo: Liesje Reyskens