Dat het Hasseltse Modemuseum jong talent steunt bewezen ze al meer dan eens. Ook deze keer mag onze Hasseltse modetrots niet ontbreken in ons parcours. fORS zijn de lucky bastards die hun tenten mogen opslaan in het Modemuseum.

fORS is een new kid on the block. Dit Nederlandse label met Duitse roots bestaat uit conceptuele kleding die zowel abstract als draagbaar is en op het lijf geschreven is voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar dat ene speciale, stoere stuk. De vage balans tussen symmetrie en asymmetrie en de gedurfde, oneven snit en contrasten zijn het startpunt van de ontwerpen. fORS, dat zijn leeftijdloze en tijdloze ontwerpen met een extravagant sexappeal. Geen beter match met het Modemuseum dan dit op en top fashion label.

www.modemuseumhasselt.be
www.the-fors.com

Gasthuisstraat 11, Hasselt
Di—Zo 10u—17u

It’s no secret the Hasselt Fashion museum has a heart for young talent. So it goes without saying that Hasselt’s fashion pride is one of the stops on our pop-up trail. The lucky bastards this time are fORS.

fORS is a new kid on the block. This Dutch label with German roots makes conceptual clothes, abstract yet wearable, ideally suited for both men and women looking for that one special tough looking piece. Their designs are based on the vague balance between symmetry and asymmetry with daring, uneven cuts and contrasts. fORS equals ageless and timeless designs with an extravagant sex appeal. A perfect match for the Fashion museum and a top label.

www.modemuseumhasselt.be
www.the-fors.com

Gasthuisstraat 11, Hasselt
Tue—Sun 10h—17h