La Bottega is dé Limburgse schoenenhemel bij uitstek en mag dus absoluut niet ontbreken in ons parcours. Wie hier zijn of haar glazen muiltje niet vindt zal het wellicht nergens vinden. En als je er eenmaal de schoenen van de dromen hebt gevonden kan je er bij La Bottega zelfs nog een matching outfit en handtas bij zoeken. Karolien Verstraeten zal La Bottega een week lang versterken met haar prachtige damescollectie.

Wie DSGNRMRKT volgt kent Karolien Verstraeten als één van onze vaste waarden. Übervrouwelijke jurkjes, broekpakken, … met dat tikkeltje extra, vaak in de vorm van een speciale sluiting of leuk detail, opgefleurd met een schattige strik. Deze city chic ontwerpen met elegante snit doen elk vrouwenhart sneller slaan!

www.labottega.be
www.karolienverstraeten.com

Paardsdemerstraat 9, Hasselt
Ma—Za 10u—18u

La Bottega, the Walhalla of shoes in Limburg, definitely had to be a stop on our pop-up trail. If you can’t find your little glass slipper here, then you probably won’t find it anywhere. And once you have found your dream shoes, you can top them off with a matching outfit or purse, because during the DSGNRMRKT Pop-Up-Parcours Karolien Verstraeten will display here beautiful women’s collection here.

If you are familiar with DSGNRMRKT then you know Karolien Verstraeten is one of our established designers. Extremely feminine dresses, jump suits…with that very special touch, often in the form of a stylish zipper or inventive detail, finished off with a cute bow. These city chic designs with their elegant cut will make every woman’s heart beat faster!

www.labottega.be
www.karolienverstraeten.com

Paardsdemerstraat 9, Hasselt
Mon—Sat 10h—18h