Toen Maureen De Clercq twee jaar geleden tijdens het DSNRMRKT Pop-Up-Parcours uitgenodigd werd om haar collectie bij Donum te tonen had ze waarschijnlijk niet verwacht dat dit wel eens het begin van iets groters zou kunnen zijn. Sinds die week in 2011 is er een mooie vriendschapsband ontstaan tussen de twee waarbij Maureen op regelmatige basis haar collecties toont aan de Donum-klanten. Een symbiose die we voor geen geld van de wereld zouden willen doorbreken!

Dit jaar stelt Maureen de Clercq bij Donum haar Winter Wild Collectie 2013 – 2014 voor die geïnspireerd is op de Japanse geisha’s. Mantels met kimonomouwen of rechtopstaande kraagjes en elegante jurken met opengewerkte rug. De collectie werd gemaakt uit gelamineerde stoffen van neopreen met zijde of wol die verwijzen naar nu en het verleden van Japan. Het kleurenbeeld is uiterst neutraal. De snit van de modellen domineert deze winter.

www.donum.be
www.maureendeclercq.be

Havermarkt 31, Hasselt
Ma—Vr 10u—18u
Za 10u—18u30

When Maureen De Clercq was invited to show her collection at Donum during the DSGNRMRKT Pop-Up-Parcours two years ago, she would never have thought it would be the start of something bigger. Ever since that week in 2011 the two have become good friends and on a regular basis Maureen has been showing her collection to Donum clients. Not in a million years would we want to interfere with this symbiosis!

This year Maureen De Clercq will be presenting her Winter Wild Collection 2013-2014, inspired by Japanese geishas. Coats with kimono sleeves or upright collars and elegant open back dresses. The collection is made of laminated fabrics with neoprene and silk or wool, representing the past and the present of Japan. The colours are very neutral and it is the cut of the models that dominates this winter collection.

www.donum.be
www.maureendeclercq.be

Havermarkt 31, Hasselt
Mon—Fri 10h—18h
Sat 10h—18h30