Clinic is een conceptstore voor alles wat hip en trendy is. Tijdens ons Pop-Up-Parcours kan je er naast boeken, gadgets en de laatste kleding- en schoenentrends ook de lingeriecollectie van La Chaton Bottée vinden.

La Chaton Bottée is het eigenwijze lingeriemerk van Ellen Lloyd. Eigenwijs omdat ze een eigen schrijfwijze voor haar label bedacht. Eigenwijs omdat ze alles met de hand maakt en ook alleen met prototypes werkt. Zo kan ze blijven ontwerpen waar ze zin in heeft zonder zich zorgen te moeten maken over andere collectiestukken die verkocht moeten geraken. Je koop bij La Chaton Bottée dus altijd een piece unique.

www.clinicantwerp.com
lachatonbottee.tumblr.com

Demerstraat 73, Hasselt
Ma—Za 10u—18u30

Clinic is a concept store for all things hip and trendy. Besides books, gadgets and the latest clothing and shoe trends you will also discover the lingerie collection by La Chaton Bottée during our Pop-Up trail.

La Chaton Bottée is the wayward lingerie label by Ellen Lloyd. Wayward because she came up with her own orthography for her label. Wayward because she only works with prototypes and everything is handmade. This allows her to concentrate on designing without having to worry about selling all the pieces of a certain collection. So everything you buy at La Chaton Bottée is a unique piece.

www.clinicantwerp.com
lachatonbottee.tumblr.com

Demerstraat 73, Hasselt
Mon—Sat 10h—18h30