Net als voor de eerste editie van DSGNRMRKT in 2010 slaat DSGNRMRKT ook dit jaar de handen in elkaar met Think Pink, de organisatie voor borstkankerpreventie. Na de succesvolle veiling van Damart’kes gepimpt door bekende artiesten vorig jaar, bedacht DSGNRMRKT een nieuwe spetterende actie. En daarvoor schakelt DSGNRMRKT niemand minder dan handtassenfenomeen Michaël Verheyden in!

Verheyden ontwierp speciaal en enkel en alleen voor DSGNRMRKT en Think Pink een unieke tote bag die te koop zal zijn voor slechts 10 euro. De tote bags worden in zeer beperkte oplage gemaakt en zijn dus een super hot fashion item.

Maar geen nood. De Michaël Verheyden tote bag is de eerste in een reeks van limited edition tote bags enkel en alleen voor DSGNRMRKT. Elk modeseizoen zal DSGNRMRKT een nieuwe collectie tote bags op de markt brengen in samenwerking met een bekende, fashionminded, artiest.

De Michaël Verheyden tote bag is te koop tijdens DSGNRMRKT op 8 oktober 2011, Modemuseum Hasselt en vanaf die datum ook via www.dsgnrmrkt.com.
Bestel je tote bag door een mailtje te sturen naar info@dsgnrmrkt.com met daarin je adres en het aantal bags dat je wil kopen, wij doen de rest!

Andere verkoopspunten:
- Modemuseum Hasselt, Gasthuisstraat 11, Hasselt
- Michaël Verheyden Shop, Oudaan 15 winkel 32, Antwerpen

Must buy!

Just like for the first edition of DSGNRMRKT in 2010, DSGNRMRKT joins forces with Think Pink, an organization for breast cancer prevention.
Following last year’s success of the pimped Damart undershirts by well-known artists, DSGNRMRKT has come up with another brilliant idea. And to work it out DSGNRMRKT is counting on handbag wizard Michaël Verheyden!

Verheyden designed a unique tote bag exclusively for the DSGNRMRKT and Think Pink initiative. For only 10 euros this tote bag is all yours. The bags will be made in a very limited edition making it a super hot fashion item.

But not to worry. The Michaël Verheyden tote bag is just the first in a series of limited edition tote bags exclusively designed for DSGNRMRKT. Each fashion season DSGNRMRKT will cooperate with a famous, fashion-minded artist and release a new collection of tote bags.

The Michaël Verheyden tote bag will be on sale at the DSGNRMRKT on 8th October 2011 at the Fashion Museum in Hasselt and from then on also available through the websites www.dsgnrmrkt.com.
Order your tote bag by sending an email to info@dsgnrmrkt.com with your address and the number of bags you want to order, we’ll take care of the rest!

Other points of sale:
- Fashion Museum Hasselt, Gasthuisstraat 11, Hasselt
- Michaël Verheyden Shop, Oudaan 15 shop 32, Antwerp

A must buy!